Har du et familiemedlem som er jæger og har du svært ved at finde på den rette gaveidé til personen, så vil denne liste give dig inspiration gennem syv ting enhver jæger vil elske at få i gave.


1. Jagtkikkert

Jagtkikkerten er en vigtig del af en jægers udstyr og har stor betydning for hvor succesfuld ens jagt bliver. Jagtkikkerter laves i mange forskellige typer og prisklasser og vi anbefaler at man får professionel vejledning i en jagtbutik til at finde den rette model.

2. Dokumentmappe til jagttilladelser

Som jæger er det lovpligtigt at medbringe alle nødvendige dokumenter og jagttilladelser, når man går på jagt. Når man færdes i naturen er der chance for at disse dokumenter tager skade på grund af regn og kulde. Derfor anbefales det at opbevare sine dokumenter i en dokumentmappe, som dermed beskytter dem. Disse dokumentmapper laves i mange fine designs og materialer.

3. Härkila jagttøj

Som jæger kan man altid bruge nyt jagttøj og udstyr. Med jagttøj fra Härkila, er man sikret top kvalitet, perfekt komfort og et unikt design. Härkila er en af de førerende brands på markedet og de producerer alt fra jagtbukser til jagtskjorter- og jakker.


4. Härkila Tornio rygsækstol 25 L
Går man på længere jagt sessioner og er glad for anstandsjagt, så kræver det som reelt en jagtstol og en del ekstra udstyr. Med ryksækken fra Härkila, får du den perfekte kombinationsløsning.

5. Stanley lommelærke

Mange har tradition for at starte deres jagt med en morgenbitter og derfor medbringes en lommelærke. Stanley er blandt de førerende producenter af termokander, kopper og lommelærker. De er kendte for deres høje kvalitet og tidsløse design og derfor en favorit blandt jægere.

6. Eriksen’s Jagtrom 12 Års
Nu hvor vi har nævnt lommelærken, bør vi også snakke om hvad der skal fyldes i. Selvom de fleste foretrækker en bitter/snaps, når de går på jagt, så er Eriksen’s Jagtrom et godt alternativ. Den kan både nydes hjemme i tuen, såvel som i lommelærken på jagt.

7. Lokkekald

Sidste punkt på listen er de populære lokkekald. Et lokkekald er en effektive måde at tiltrække dyrene på og dermed en unik del af udstyrspakken for en jæger. Der findes forskellige typer af lokkekald alt efter typen af dyr der jages, derfor er det vigtigt at man vælger den rette type.

Vi håber at disse idéer gav dig den nødvendige inspiration, så du nu har klarhed om hvilken gave du bør gå på ”jagt” efter.