Enhver mand med respekt for sig selv og sin garderobe ved, at der findes flere essentiels man skal eje for at følge moden. Dette kan være svært at finde rundt i, da moden hele tiden ændre sig og for tiden er skræmmende, da den bliver mere og mere flamboyant. Derfor vil denne guide hjælpe dig med at holde fødderne på jorden med 5 ting, der altid skal være at finde i en mands garderobe uanset modens trends.

De 5 ting er:

  • Et skræddersyet jakkesæt
  • Det helt rigtige ur
  • En hættetrøje
  • Sneakers
  • En lædertaske

Et skræddersyet jakkesæt

Det i mit hoved vigtigste man skal kunne finde i enhver mands garderobe, er selvfølgelig et skræddersyet jakkesæt. Sådan et jakkesæt skal man eje, da dette kan blive brugt igennem utrolig mange år og vil altid blive taget godt imod. Der kan så derefter herske stor tvivl og mange spørgsmål vedrørende farven af netop dette jakkesæt. Her er klassikerne altid den klassiske sorte, den altid elegante navy, det moderne grå og selvfølgelig det eksklusive nålestribet jakkesæt.

Det helt rigtige ur

Jeg ser gerne, at en mand har flere forskellige ure at vælge mellem i hans arsenal. Ikke blot forskellige farver men især også forskellige designs, da disse kan være med til at pifte dit outfit lidt ekstra op. Her behøver man ikke tale i priser, da man efterhånden kan få mange utrolig lækre kvalitetsure til billige priser. Jeg er af den opfattelse af, at man som minimum skal eje et klassisk ur med brun og sort læderrem, det elegante ur med lænke og så de nye moderne ure med natoremme. Hvis ikke du ligger inde med disse forskellige ure i din garderobe så skynd dig ned til Guldbech ure i Horsens og find dit næste ur.

En hættetrøje

En mindre og noget billigere ting end ovenstående er en hættetrøje. Dette fantastiske stykke tøj er perfekt til så mange ting i løbet af ugen. Den er perfekt til det afslappede outfit med en jakke udover, til tømmermænd om søndagen og til træningen uagtet om det er fitness eller den ugentlige løbetur.

Sneakers

Man skal udover ovenstående også have forskellige sneakers i sit arsenal. Her er det lidt ligesom med ure, at man skal have forskellige styles og farver i sin garderobe. Her er de vigtigste designs den klassiske hvide eller sorte lædersko. Derudover kan man med fordel peppe sin garderobe yderligere op med sneakers i forskellige farver.

En lædertaske

Det efterhånden mest populære produkt på denne liste må være den klassiske lædertaske til mænd, der kan fås i både sort og brun. Denne er med til at få hele outfittet til at blive mere sofistikeret og er derfor en essentiel til alle mænd, der arbejder på især kontor eller ofte har møder.