De fleste danskere kender d. 5. juni som Grundlovsdag – dagen hvor vi fejrer det danske demokrati og indførelsen af den danske grundlov. Men d. 5. juni er ikke kun en speciel dag af denne grund, for det er nemlig også dagen hvor vi fejrer alle fædre – bedre kendt som Fars dag.

Fars dag er, ligesom Mors dag, en amerikansk opfindelse – der senere har nået vej til lille Danmark – og har til formål at hylde en god forælder på netop denne dag. Nogle danskere går meget op i denne dag og andre gør knap så meget, men selvom det ikke er alle der giver overdådige gaver til faderen i deres liv, sender de fleste dog alligevel en ekstra kærlig hilsen deres vej. Har du alligevel overvejet at i år skal være året, hvor din egen far eller måske faren til dine børn skal have en ekstra lille ting, som viser du sætter pris på dem? Der er forskellige bud på hvad en Fars dag gave kan være, og her kan du læse mere om dem.

Personlig plakat

En Fars dag gave behøver ikke være noget vildt eller dyrt for at være en god gave. Tanken bag gaven er jo i virkeligheden det der tæller mest, og viser at du har gjort dig overvejelser omkring, hvad der ville gøre ham glad. Et bud på en personlig og knap så dyr Fars dag gave er en far plakat. Du kan købe en far plakat på Plakatdyr.dk, som laver mange forskellige typer far plakater. Det er en oplagt måde at fortælle en far i dit liv, hvor meget du holder af ham, da en far plakat taler for sig selv med sin søde tekst. Du kan som sagt vælge imellem forskellige tekster til din far plakat, og derudover kommer far plakaterne også i flere farver og størrelser. Vælg en flot ramme til den far plakat du gerne vil forære, og så er den parat til at blive hængt op med det samme. Du kan også vælge at købe en far plakat i størrelsen A5 og bruge den som et fint takkekort. Det er med garanti en gave som vil bringe et smil frem på læben!

En på opleveren

En anden idé til en Fars dag gave kunne for eksempel være en oplevelse, som i enten kan nyde sammen eller som han kan lave helt for sig selv. Så han kan få sig en på opleveren, som man siger.  En fællesoplevelse kunne være ølsmagning eller madlavningskursus, og skal det være noget bare for ham, kunne det være en tur i racerbil eller faldskærmsudspring. Der findes oplevelser til hver en smag, og du er nok bedst til at vurdere, hvad netop din far vil synes bedst om.

Er du på udkig efter en Fars dag gave til din partner og faren til dine børn, kunne en hyggelig middag for to også være en idé. Så kan I pleje kærligheden og samtidig få mor/far batterierne ladet op. Mulighederne er mange, så det er bare med at brainstorme!