De der tal, hvor kan de altså drille. Man tror lige man har den og så er der alligevel noget, der er smuttet. Eller også sidder man overfor noget, man slet ikke kan få til at give mening. Matematik er ikke altid lige let at blive klog på. At to og to er fire ved vi alle, men hvorfor? Man kunne blive ved med at remse op, hvorfor matematik er så svært for mange af os. Og når vores kære unger sidder og hakker i det med matematikken, så vil vi naturligvis gerne hjælpe.

Og hjælpen er på vej. MatematikFessor er et genialt koncept for børn, der døjer med matematikken. I hæfterne med MatematikFessor kan dit barn få råd og finde vej igennem matematikken jungle. MatematikFessor er en sjov og lærerig serie af hæfter, specielt lavet til træning for de helt nye i matematikkens univers. Der er tale om rigt illustrerede træningshæfter, der både rummer opgaver og samtidigt fungerer som malebog.

Læring i børnehøjde

Det kan være svært at overskue tallenes komplekse verden, når man er helt ny og skal tage hul på det hele fra start. Her hjælper MatematikFessor dit barn med at få ro på og holde fokus trin for trin. MatematikFessor giver forståelse og indsigt i det, der venter, når skolen ringer ind til matematiktime. Det er en tryg måde at introducere matematikken for dit barn.

MatematikFessor er lavet af kyndige folk. Der er to serier i MatematikFessor. A-serien giver den helt basale, grundlæggende forståelse for tal, og B-serien introducerer dit barn for helt lette plusstykker. Det er en tryg indføring til matematikkens verden, du får igennem MatematikFessor. Dit barn vil stå bedre udrustet til skolens matematiktimer efter en tur i tallenes verden med MatematikFessor.

Det hele går op

Med en god start og en tryg indføring i matematikkens verden, bliver det meget lettere for dit barn at tage hul på de lidt større spørgsmål i tallenes univers. Med en grundlæggende forståelse er der skabt en tryg platform til afsæt videre ind i matematikkens spændende verden. Det skal jo ikke være sværere end nødvendigt.