Er du i tvivl om, hvad den kommende ferie skal bruges på? Hvis du er til golf, men din partner samtidig holder af velvære og afslapning, så er Himmerland Golf & Spa Resort måske der, hvor I bør holde ferien. Udover de smukke omgivelser og masser af seværdigheder, så kan du nyde din golf og din partner lidt selvforkælelse. Læs med her.

Golf er populært i denne del af Danmark, og på resortet får du fantastiske omgivelser til at dyrke din yndlingssport. Banerne er af høj kvalitet, for at du får en allerbedste golf oplevelse. Hos Himmerland, finder du både banen ’new course’ og ’old course’. Herudover finder du også ’academy course’.

Resortet tilbyder forskellige muligheder af ophold, hvor de er kombineret med for eksempel spa, golf eller måltider.  Med et golfophold er det muligt både at vælge et basisophold og et luksusophold, alt efter hvad man er til. Mulighederne er mange og det kan helt sikkert blive en oplevelse for alle parter. Der er nemlig fokus på høj kvalitet både i forhold til overnatning, restaurant og faciliteter.

Forkæl dig selv med Nike golftøj fra golfshoppen

Ikke nok med de mange muligheder, som findes hos Himmerland Golf & Spa Resort, så er der skam også en golfshop. Golfshoppen kan besøges i åbningstiderne, hvor du blandt andet kan finde Nike golftøj og meget andet. Her forhandles både udstyr og masser af andre kendte mærker udover Nike golftøj. Shoppen har golftøj til både store og små, så hvis du mangler den optimale beklædning til dit næste spil golf, så kan du finde der.

Hvis du gerne vil bestille tøj på forhånd, så kan du sagtens købe det over webshoppen. Måske mangler du noget nyt tøj inden din ferie starter? For eksempel kan du indenfor Nike golftøj få både trøjer, huer, shorts, sko og meget mere.

Indenfor Nike golftøj, findes der nemlig et kæmpe udvalg, som er uundværligt på banen. Hvis du gerne vil læse mere om resortet eller besøge webshoppen, så klik ind på himmerland.eu. Her kan du også læse mere om de forskellige golfbaner.