Der findes mange forskellige slags kjoler derude, og det kan godt være svært at overskue alle mulighederne. Det behøver man dog typisk heller ikke. Der er ingen der siger, at man absolut skal eje én af hver slags. Mode er ikke en ond diktator, der tvinger os til at have bestemte slags tøj på. Det er bare en underliggende trend, som vi kan følge på vores egen måde. Du kan altså helt fint nøjes med, kun at købe de typer af kjoler, som du selv bedst kan lide.

Omvendt kan det godt være både spændende og sjovt, at prøve kræfter med noget nyt i ens garderobe. Her er der særligt tre typer af kjoler, som jeg mener alle kvinder bør eje. Husk på, at der findes et hav af variationer af hver enkelt slags kjole, så du kan med sikkerhed finde noget, der passer til din personlige stil. Tænk i stedet på hver af disse kjoler som en slags dør ind i et nyt univers. Hver kjole er særligt egnet til nogle specifikke foBlkyantkjolenrmål, og det giver dig altså bedre mulighed for at udfolde dig kreativt.

1. Blyantkjolen

Den såkaldte blyant-kjole er en genial måde at give din krop en tydelig struktur på. Det er en flot og professionel kjole, der egner sig rigtigt godt til kontoret. Den formår at holde fast i det feminine udseende, uden at være for provokerende eller iøjnefaldende. Den understreger samtidig professionalitet, og lægger op til at du vil tages seriøst.

2. Skjortekjolen

Skjortekjoler er utroligt populære herhjemme, og med god grund! Det er en relativt afslappet kjole, der dog samtidig har et snert af professionalitet over sig. Den er altså perfekt til den afslappede arbejdsplads, eller til arrangementer som vinsmagning og lignende.

3. Den lille sorte kjole

Når der virkelig skal være gang i den på en bytur, så er der ikke noget der slår den lille sorte kjole. Det er en kjole der er fyldt med feminin mystik, og den vil med garanti tiltrække dig en masse opmærksomhed. Det er måske ikke den type opmærksomhed man er ude efter på jobbet eller en gåtur i byen. Men hvis det er tid til fest og ballade, så er den lille sorte kjole svær at slå!

Det var min liste over de tre kjoler, som jeg mener, at alle kvinder bør eje. De egner sig til meget forskellige formål, og de sætter fokus på forskellige områder af din personlighed. Hvis der er en eller flere af disse kjoler, som du endnu ikke ejer, så kan jeg kun anbefale at du tager ud at shoppe. Det er en chance for at undersøge nye sider af dig selv, og bringe noget nyt og spændende ind i din stil. Det kan måske virke overvældende til at starte med, men tro mig: der findes en kjole derude, der er helt perfekt til dig!